Vad innebär frasen: vi köper din bil i Göteborg?

Vilka är det som säger att vi köper din bil i Göteborg? Vad har du för alternativ när du ska sälja din bil? Hur skiljer det sig mellan att sälja bilen till företag eller till en privatperson?

När du åker omkring i din stad så kanske du har stött på en mängd skyltar där det står: vi köper din bil i Göteborg. Men vad innebär det att sälja din begagnade bil till ett företag? Och hur skiljer det sig emot att sälja till en privatperson? Det finns många frågor som du kanske vill ha svar på när du ska sälja din bil. Och många alternativ som du kan välja bland. Eller så kan man egentligen koka ner det till två alternativ: du kan byta in din bil eller du kan sälja din bil. Om du inte räknar in alternativet att du kan skrota din bil, men då är den nog inte heller i ett skick så du kan sälja den.

Kolla upp att sälja bilen till: vi köper din bil!

Om du lämnar din bil som inbyte när du köper en ny bil så är det den smidigaste av alla transaktioner. För du kommer bara ha en motpart. Samtidigt är det troligen det sätt som betalar minst. Säljer du till en privatperson så är det mycket jobb med annonser och visningar. Men säljer du till en firma som “vi köper din bil”, så går du därifrån med dina pengar i fickan.

Publicerat den
Kategoriserat som Bil