Om oss

Hur kan du bli bättre?

De flesta av oss strävar efter att bli bättre. Detta oavsett om det handlar om att bli en bättre mamma, en bättre pappa, en bättre hemmafixare, en bättre kock, en bättre motionär eller en bättre kollega. Den strävan ska man vara stolt över. Även om man inte når hela vägen så har man åtminstone spänt en båge och siktat mot ett mål.

Vi anser att man måste vara nöjd även med den lite mindre utvecklingen och de små stegen i rätt riktning. Idag så ser vi att det finns en trend som snarare visar att perfektion är det enda som gäller. Vi jämför oss med varandra och vi blir i och med det stressade och känner en ökad press. Det är osunt och det skapar en sämre situation för både den enskilde individen och för familjer.

Genom att man hela tiden jämför sig med andra så kan man bli besviken. Detta då det i de flesta fall handlar om illusioner. När någon visar upp bilder, texter och annat på sociala medier så handlar det ofta om en fasad – och ingenting som egentligen speglar verkligheten. Alla visar en bild som påminner om ett reportage i Sköna Hem. Där handlar det om en väldigt tunn fernissa och det måste man också förstå. Den orimliga jämförelsen med andra måste bromsas upp.

Vårt mål är att ge tips och råd om allt från bygg, renoveringar, ekonomi, familjeliv och karriär. Kort sagt: vi vill skapa en sida som kan hjälpa dig att nå de mål du satt upp och detta oavsett vad dessa mål handlar om – eller inom vilka områden de ligger.

Du kommer att hitta artiklar om träning, du kommer att se tips om kost och hälsa, du kommer att kunna läsa om redovisning, bokföring och budgetering och du kommer att hitta roliga fakta och tips om inredning, design och renoveringar. Vi blandar högt och lågt, humor och allvar och vi vill hela tiden erbjuda dig trappsteg att kliva upp på för att du ska nå nästa steg i din egen utveckling. Din egen utveckling – ingen annans. Välkommen hit!