Allt går att hyra i Stockholm

Varför köpa – när det går att hyra? I Stockholm kan man hyra det mesta och det är en marknad som ökar kraftigt. Det är smidigare att hyra vid enstaka behov än att köpa, förvara och underhålla. Visste du exempelvis att det går att hyra detta hos flera företag i Stockholm:

Den röda mattan

Det finns en detalj som tydligt visar att det är fest och lite mer glamorös sådan – den röda mattan. Som privatperson är nog privata fester det vanligaste tillfället att hyra en röd matta. Företag kan även hyra till tillfälliga event eller för att ha något snyggt i entrén. Flera företag runt om i Stockholm har affärsidén att hyra ut olika mattor till privatpersoner och företag.

Elverk

Har du en sommarstuga utan el är det inte helt lätt att genomföra renoveringar. Till viss del räcker de batteridrivna maskinerna men batterierna tar slut och i vissa fall är de inte tillräckligt starka. Hyr ett elverk istället som en smidig lösning. Att hyra ett enkelt elverk kostar någon hundralapp per dag och kan sedan leverera el i 5 – 7 timmar på en enda tankning.

De företag som har som affärsidé att hyra ut elverk hyr generellt även ut en rad andra maskiner och verktyg. Men det finn säven enstaka företag som bara hyr ut just elverk.

Hyr en cykel

I Stockholm, och i flera turiststäder, finns flera ställen där cyklar kan hyras. Vill ni göra en familjeutflykt är det ett billigt och trevligt sätt att upptäcka Stockholms mysigare delar. Se däremot upp med prissättningen. Det finns ställen där ni betalar per timme vilket kan bli mycket dyrt om ni tänkt att ha dem flera dagar. Det finns även ställen där veckohyra är betydligt vanligare.

Hyr ut ditt förråd

Har du några kvadratmeter över i källaren? Kanske till och med ett tomt vindsförråd? Hyr ut det till personer som bor på mindre yta. Många bor i lägenheter utan någon större förvaringsmöjlighet och söker därför efter ställen att förvara skidor, vinterkläder, urvuxna barnkläder m.m. Det är därmed inte oväntat att det finns flera företag i Stockholm som hyr ut förvaringsmöjlighet. Varför inte tjäna lite på att hyra ut ditt förråd om det ändå stor tomt?

Allt går alltså att hyra ut – men kolla alltid med ditt försäkringsbolag om vad som gäller. Har du ett elverk, en slagborrmaskin eller popcornmaskin så kan dessa hyras ut likväl som om du har plats kvar på vinden. Hyresmarknaden ökar vilket öppnar upp för nya möjligheter att hyra och hyra ut saker. 

Publicerat den
Kategoriserat som Tips